Junior Projectleider

Ben je net klaar met je opleiding of ben je komende maanden beschikbaar om te werken? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

 

Voor een opdrachtgever in het Noorden zijn wij op zoek naar een Junior Projectleider. De Junior Projectleider zal ondersteunende werkzaamheden verrichten voor de Senior Projectleider. De afdeling houdt zich bezig met subsidieaanvragen bij nieuwbouwprojecten. Om aardbevingsbestendige maatregelen bij nieuwbouw te stimuleren bestaat er een subsidieregeling.  Als Junior Projectleider hou je je voornamelijk bezig met de voorbereidende werkzaamheden voor een subsidieaanvraag, het klantcontact en het dossier beheer. Zo mogelijk maak je een bouwkostenbeoordeling. Voor deze functie is het noodzakelijk dat je technische tekeningen kunt lezen. Bouwkundige of constructieve achtergrond is een pré maar geen vereiste.

 

Functieomschrijving

 • Junior Projectleider combineert technische kennis en bewoners/opdrachtgevers begeleiding
 • Bouwkundige of constructieve achtergrond is een pré
 • Projectmanagement skills in ontwikkeling
 • Biedt ondersteuning aan andere projectleiders en teamleider
 • Goede adviesvaardigheden: persoonlijk advies geven aan opdrachtgevers over het proces van de regeling, de regels en het toepassingsgebied
 • Goede communicatievaardigheden: empathisch, kritisch, duidelijk, kan nuanceren
 • Goede schriftelijke vaardigheden: het opstellen van verslagen
 • Nauwkeurig en gestructureerd in dossieropbouw (e-mails, bestanden archiveren en doorsturen naar constructeurs)

 • IT kennis (Sharepoint, website, workflow, Dashboards – te ontwikkelen tijdens werkperiode)
 • Inzicht in bouwproces (rollen en verantwoordelijkheden) in ontwikkeling
 • Inzicht in bouwkosten / bouwkostenbeoordeling (optioneel)

Het betreft een tijdelijke functie van 32 uur per week, dagen in overleg. De functie is in eerste instantie tot juli maar er kan er een verlenging volgen tot het einde van het jaar. De werkzaamheden zullen uitgevoerd worden op twee verschillende locaties in het Noorden.

 

Over onze organisatie

Litecad is een ingenieursbureau in de technische sector voor bedrijven in de (nieuwe)energie, (petro)chemie, bouw, food & infrastructuur. Zo’n 150 vaste, enthousiaste medewerkers vertegenwoordigen ons op lange termijn projecten bij diverse opdrachtgevers. Daarnaast werken wij nauw samen met diverse opdrachtgevers om studenten te voorzien van een stageplaats of baan naast hun studie. Onze kantoren & Campus zijn gevestigd in Hoogeveen en Groningen.


Neem contact met ons op!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jiska Geertsen, Litecad Campus, via 06-15243737 of 0528-220021. Of stuur je CV en motivatiebrief naar campus@litecad.nl.

Wij staan altijd open om nieuwe gemotiveerde studenten te ontmoeten en horen graag van je.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.