4 Junior Strategic Asset Support Engineers gezocht

Ben jij net klaar met je studie en klaar voor de arbeidsmarkt? Wil jij je bezighouden met het optimaliseren van Asset Management Systemen? En ben jij de schakel tussen de Engineers op kantoor en de technici in het veld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Litecad Engineers stellen organisaties in de noordelijke industrie in staat om continue verbetering van hun prestaties te bereiken op het gebied van Asset Management. Litecad is al vele jaren actief in de energiemarkt, chemie, bouw en infrastructuur. Onze Asset Maintenance Engineers verbinden mensen, processen en technologie om kwaliteit en duurzaamheid van installaties continu te verbeteren.

 

Voor een grote opdracht in de noordelijke energie-industrie zijn wij op zoek naar vier (4) starters op de arbeidsmarkt die zich bij een grote opdrachtgever bezig gaan houden met het optimaliseren en onderhouden van het Asset Management Systeem. In overleg met Senior Maintenance & Reliability Engineers zorg je ervoor dat het juiste onderhoud wordt bepaald en afgeroepen. Samen met je team bepaal je hoe bepaalde wijzigingen worden doorgevoerd en ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de standaarden. Je houdt je bezig met het verwerken van notificaties in SAP ten behoeve van verbeteringen van de Maintenance plannen en het Asset register. Je bouwt de Asset structuur voor nieuwe projecten en modificaties. Door monitoring op de werkorders en overleg met het veld werk je aan een continue verbetering van de onderhoudsstrategie.

 

Het betreft een ontwikkeltraject voor de langere duur voor een Junior Strategic Asset Support Engineer. Een functie waarin je als starter de gelegenheid krijgt om jezelf volop  te ontwikkelen en jouw skills als Engineer naar een hoger niveau te tillen.

 

Over onze organisatie

Litecad is een ingenieursbureau in de technische sector voor bedrijven in de (nieuwe)energie, (petro)chemie, bouw, food & infrastructuur. Zo’n 150 vaste, enthousiaste medewerkers vertegenwoordigen ons op lange termijn projecten bij diverse opdrachtgevers. Daarnaast werken wij nauw samen met diverse opdrachtgevers om studenten te voorzien van een stageplaats of baan naast hun studie. Onze kantoren & Campus zijn gevestigd in Hoogeveen en Groningen.


Neem contact met ons op!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jiska Geertsen, Litecad Campus, via 06-15243737 of 0528-220021. Of stuur je CV en motivatiebrief naar campus@litecad.nl.

Wij staan altijd open om nieuwe gemotiveerde studenten te ontmoeten en horen graag van je.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.