gallery/20190709_170234

Afgestudeerden

post-HBO Onderhoudstechnologie

Onder het genot van een gezellige BBQ in de tuin van de Litecad Campus ontving een tiental studenten onlangs hun welverdiende post HBO-diploma Onderhoudstechnologie.

 

Een jaar lang hebben zij zich op de dinsdagavonden ingespannen om de lesstof tot zich te nemen.

 

Dit heeft geresulteerd in mooie, praktijkgerichte scripties waarmee al meteen flinke besparingen zijn gerealiseerd op het gebied van onderhoud. Besparingen door het juiste onderhoud!

Afgestudeerden

Beroepsopleiding Pipeliner

Het eerste studiejaar Beroepsopleiding Pipeliner is medio 2019 succesvol afgerond.

 

In het najaar van 2018 zijn 15 studenten, afkomstig uit de aannemerij, leidingbeheerders, leveranciers en leidingeigenaren gestart met deze voor de pijpleidingbranche geheel nieuwe opleiding.

 

Wij feliciteren de deelnemers met hun mooie diploma. Voor het nieuwe leerjaar is nog een aantal plaatsen beschikbaar. 

gallery/pipeliner diploma uitreiking
gallery/groepsfoto onderhoudstechnologie groep 8

Post-HBO opleiding Onderhoudstechnologie start voor de 8e keer

Met veel enthousiasme is een groep van ruim 10 deelnemers in het voorjaar van 2019 gestart aan deze éénjarige opleiding. De opleiding wordt verzorgd door de Hogeschool Utrecht vanuit het Litecad Campus in Hoogeveen.

Doel is om kennis over het brede gebied van onderhoud naar een hoger niveau te tillen: Onderhoud kost geen geld maar levert juist geld op.

 

Sinds 2011 hebben Litecad Campus en de Hogeschool Utrecht al vele onderhoudsspecialisten in Noord-Nederland opgeleid. Samen versterken we de industrie.