Litecad Campus

Je vindt de laatste informatie over onze opleidingen op deze pagina. De Litecad Campus groeit en evolueert continu waardoor steeds nieuwe opleidingen ontwikkeld en aangeboden worden.

Beroepsopleiding Pipeliner

Vanuit een toenemende vraag naar uitvoerende vakspecialisten start de Litecad Campus in september 2019 met de nieuwe Beroepsopleiding Pipeliner. De opleiding is een gezamenlijk initiatief van Pipeliner en de Litecad Campus. Deze nieuwe opleiding wordt verzorgd voor en door de branche en biedt organisaties medewerkers met goede basiskennis die sneller zelfstandig en kundig aan de slag kunnen.  De branche creëert zo meer vakspecialisten met een door de branche erkend certificaat.

 

Lees meer over onze Beroepsopleiding Pipeliner.

Onderhoudstechnologie

Jaarlijks wordt de opleiding onderhoudstechnologie in Hoogeveen verzorgd door de Hogeschool Utrecht in samenwerking met de Litecad Campus om te kunnen voorzien in de toenemende vraag vanuit de noordelijke industrie naar scholing gericht op onderhoudstechnologie.

"Kunnen we met de onderhoudsfunctie geld verdienen?",  "Hoeveel onderhoud is juist genoeg?" en "Wat draagt het onderhoud bij aan het bedrijfsresultaat?" Dit zijn de vragen die centraal staan in de post-bachelor-opleiding Onderhoudstechnologie. Tijdens deze opleiding krijgt u alle benodigde theoretische en praktische tools aangereikt en leert u anders - in termen van waardevermeerdering - denken over de functie van onderhoud binnen uw organisatie.

 

Lees meer over onze opleiding Onderhoudstechnologie.

Projectmanagement voor engineers

Hoe blijf je in control over je projecten? Hoe kun je kansen optimaal benutten, risico's verminderen en onnodige bijstellingen voorkomen? In de post-bachelor-opleiding Projectmanagement voor Engineers leer je de do's en don'ts van projectmanagement in een technische omgeving.

De eisen die worden gesteld aan de uitvoering van projecten binnen het technisch domein nemen toe. Projectbeheersing is belangrijk, onnodige budgetoverschrijdingen worden minder geaccepteerd. Als projectleider speel je hierbij een belangrijke rol. Zorgen voor stabiele projecten met een gezond rendement is jouw verantwoordelijkheid. Met deze post-bachelor-opleiding word jij de projectmanager 2.0.

 

Lees meer over onze opleiding Projectmanagement voor engineers.