Traineeships en starters

Heb jij je mbo 4 of hbo diploma al op zak?

 

Litecad biedt veel leuke trajecten voor trainees en starters. Dit zijn individuele trajecten waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je komt immers net op de arbeidsmarkt kijken en dan kan het soms best zoeken zijn wat jij leuk vindt. Maar ook als jij al goed weet wat jouw droombaan is, gaan onze coaches met jou kijken hoe we dit kunnen realiseren. Een onderdeel van dit traject kan één van onze interne opleidingen zijn: Bedrijfsopleiding Pipeliner of Onderhoudstechnologie. Naast onze eigen opleidingen stimuleren wij ook het volgen van duale opleidingen, externe trainingen of andere cursussen.  

 

Wat maakt Litecad aantrekkelijk voor mij?

Als je net start met werken is er veel aanbod op de arbeidsmarkt. Hoe ga je dan een keuze maken? Wij kunnen ons voorstellen dat dit een hoop dilemma’s oplevert. Daarom doen wij ons best om jou zo goed mogelijk te leren kennen en proberen met jou mee te denken. Naast twee uitgebreide kennismakingsgesprekken laten we jou ook een DISC-persoonlijkheidsanalyse maken. Dit samen vormt een beeld waardoor wij jou kunnen laten starten in de meest passende functie met bijpassend salaris en contract. We kijken niet alleen naar de functie maar ook naar het soort opdrachtgever waar je aan de slag gaat. Na een leerzame periode bij een opdrachtgever kun je zo weer doorstomen naar een project. Kortom, je hebt wel de zekerheid van een (vast) contract bij Litecad, waardoor je bijvoorbeeld een huis kunt gaan kopen en anderzijds ook de zekerheid dat je met plezier naar je werk zult gaan.

 

Hoe weet ik nu wat jullie aanbod is?

Neem contact met ons op en wij nodigen je graag uit voor een kennismaking. Wij vinden het erg belangrijk dat jij doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Daarom plannen wij altijd eerst een kennismaking.

 

(Afstudeer)stage

Op zoek naar een (afstudeer)stage in Noord-Oost Nederland? Litecad begeleidt jaarlijks technische studenten in het vinden en uitvoeren van een (afstudeer)stage bij onze opdrachtgevers.

 

Wij willen jou de mogelijkheid bieden om praktijkervaring op te doen. Jij bent de toekomst en daar moeten wij in investeren! Litecad Campus zoekt een stageopdracht bij haar opdrachtgevers die aansluit bij jouw wensen, kwaliteiten  en persoonlijke leerdoelen.

 

Gedurende je stage wordt je begeleid door een professionele Litecad coach. Het stageprogramma biedt meer dan alleen een stageopdracht. Regelmatig worden interessante stageterugkomdagen georganiseerd. Samen met stagiaires van diverse opleidingen ga je die dag van en met elkaar leren. Activiteiten waar je aan kunt denken zijn: workshops, persoonlijkheidstrainingen, bedrijfsbezoeken en nog veel meer! Ook zijn er tijdens je stage meerdere technisch specialisten beschikbaar waar jij terecht kunt voor je vragen.

 

Maar hoe ziet dit traject er dan voor mij uit?

 

1. Je neemt contact met ons op;

2. Als wij verwachten jou te kunnen helpen nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maken we wederzijds kennis en horen we heel graag wie jij bent en wat jouw wensen en kwaliteiten zijn;

3. Vervolgens gaan wij kijken welke stageopdrachten/opdrachtgever het meest passend zou kunnen zijn voor jou. Deze optie(s) leggen we aan je voor;

4. We gaan samen met jou naar onze opdrachtgever voor een kennismaking en formulering van opdracht;

5. Als er een klik is wordt er een stagecontract opgesteld en kun jij starten op de door jou aangegeven datum en

6. Gedurende de stage begeleiden wij jou intensief om zo het meeste te halen uit deze periode.

 

Geïnteresseerd om de stage te vinden die bij jou past, neem dan vrijblijvend contact op via campus@litecad.nl