Vakantiewerk in de technische sector

 

Ben jij op zoek naar vakantiewerk voor deze zomer? Hoe mooi is het als dit ook aansluit op je studie en je ook nog ervaring op kan doen op de werkvloer? Lees dan snel verder want voor een opdrachtgever in Drenthe zijn wij op zoek naar twee studenten die graag de uitdaging aangaan om onderstaande klus op te pakken op de locatie bij de opdrachtgever.

 

De opdracht

 

Bij onze opdrachtgever in de food-industry ligt een mooie uitdaging voor twee studenten om te helpen bij het verbeteren van het onderhoudsbeheersysteem. Zij zijn onlangs overgegaan op een nieuw onderhoudsbeheersysteem en dit systeem is nog niet optimaal ingericht waardoor er problemen ontstaan bij de werkvoorbereiding. Door het niet tijdig uitvoeren van de werkzaamheden, wordt de kans op ongeplande stilstand vanuit technisch falen vergroot.

 

De opdracht heeft zowel werkvoorbereiding en maintenance engineering kenmerken en zal met name uit de volgende aspecten bestaan:

  • De inhoud van het nieuw geïmplementeerde onderhoudsbeheersysteem op een slimme manier aanvullen met informatie uit het oude systeem;
  • De materialen die gekoppeld zijn aan de preventieve plannen bekijken en waar nodig de benodigde spare parts (reserve onderdelen) aanvullen in samenspraak met de maintenance engineering afdeling en
  • De bill of materials van equipments (apparaten zoals kleppen en pompen) compleet maken door enerzijds vanuit documentatie te achterhalen wat de benodigde spare parts zijn of anderzijds contact opnemen met leveranciers om de benodigde spare parts te achterhalen.

 

Interesse?

 

Als jij interesse hebt in deze leuke klus en nog weinig plannen hebt voor deze zomer dan horen wij graag van jou!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jiska Geertsen, Litecad-Campus, via 0528-220021.

 

Wij staan overigens altijd open om nieuwe, gemotiveerde studenten te ontmoeten voor een stage of afstudeeropdracht.

gallery/litecad logo